Airsoft Target Shooting

Curs Airsoft Target Shooting

Instructor Airsoft Target Shooting: Zahariea Lavin Mugurel

Telefon: +40 740 194 720

În cadrul asociației sportive DAKIKA desfășurăm activitatea de Airsoft Target Shooting cu replici airsoft ale armelor reale ce înlesnesc aplicarea și înțelegerea elementelor fundamentale ale tragerii.

Introducerea în stăpânirea acestor elemente se face treptat prin stabilirea ochiului dominant, cum se face priza corectă pe mâner și  cum trebuie executată ochirea.

După însușirea cunoștințelor de bază ale tragerii se va lucra pe formarea memoriei musculare sau crearea reflexului necondiționat în executarea tragerii și îmbunățirea timpului de reacție.

airsoft target shooting

Ce este airsoftul?

Este un joc de simulare militară ce se desfășoară într-un cadru organizat folosind replici ale armelor reale ce utilizează ca muniție bile de plastic cu diametrul de 6mm.

Airsoftul este recunoscut ca sport în Romania din 23 Februarie 2010 și reglementat de lege din Iunie 2011 iar pe 11 Decembrie 2021 la Alba Iulia s-a înființat Federația Română de Airsoft.

Din punct de vedere al construcției și al modului de funcționare replicile de airsoft pot fi electrice, pe gaz sau mecanice.

Pentru deținerea și utilizarea replicilor airsoft nu este nevoie de permis.

Replicile de airsoft sunt considerate dispositive neletale, trecute în categoria “E” punctul 5 în Legea nr.295 din 28 Iunie 2004 privind regimul armelor, nefiind necesară îndeplinirea procedurilor de înregistrare sau autorizare.

Program şedinţe de antrenament Airsoft Target Shooting

Ședințele de antrenament Airsoft Target Shooting se desfăşoară în cadrul Asociaţiei Sportive Dakika în fiecare zi de duminică între orele 13-15.

Persoanele interesate sunt rugate să facă programare la numărul de telefon 0740 194 720, instructor Zahariea Lavin Mugurel.

Vârsta minimă 11 ani. Persoanele minore trebuie însoţite de un tutore.

Precizări legale

Secţiunea a 5-a Condiții cu privire la procurarea, înstrăinarea, deținerea, portul și folosirea armelor neletale de către persoanele fizice

Articolul 57

Procurarea și înstrăinarea armelor neletale

(10) Armele și dispozitivele neletale prevăzute în categoria E din anexă pot fi procurate în România de orice persoană care a împlinit vârsta de 18 ani.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *